Hotel Bulevard Mamaia

Relaxează-te aproape de mare

Hotel de 4 stele cu pișcină exterioară, săli de conferințe, restaurant și bar propriu, toate amenajate și decorate cu eleganță și bun-gust.

Mai multe detalii

Hotel Bulevard Mamaia

Camerele noastre

Standard dublă

Are în dotare 2 paturi twin sau un pat matrimonial, aer condiționat, minibar, baie cu duș, TV, internet wireless.

Începe de la 200 RON / zi

Vezi Camera

Tip Garsonieră

Este o cameră spațioasă și are în dotare pat matrimonial și pat suplimentar/canapea extensibilă, aer condiționat, minibar, baie cu duș sau cu cadă, TV, internet wireless.

Începe de la 200 RON / zi

Vezi Camera

Tip Apartament

Este o cameră luxoasă și are în dotare pat matrimonial, hol, living și dormitor, aer condiționat, minibar, baie cu duș sau cu cadă, TV, internet wireless.

Începe de la 200 RON / zi

Vezi Camera

Hotel Bulevard Mamaia

Despre noi

Hotelul are o poziție privilegiată, fiind aproape de stațiunea Mamaia, dar și de centrul comercial al Constanței (10 minute cu mașina), sau centrul istoric al orașului (15 minute).
Hotel de 4*, cu pișcină exterioară, săli de conferințe pentru evenimente de până la 230 de persoane, restaurant și bar propriu, toate amenajate și decorate cu eleganță și bun-gust.

Hotel Bulevard Mamaia

Aproape de plajă

Hotel Bulevard Mamaia, este situat pe Bulevardul Mamaia, la doar 8 minute de mers pe jos de plaja si la 2-3 minute de intrarea in Statiune. Hotelul are o pozitie privilegiata, fiind aproape de atracțiile principale ale stațiunii Mamaia.

Hotel Bulevard Mamaia

Health & Wellness - O doză de relaxare

Odată ce ați ales să ne fiți oaspeți, cu siguranță nu vă veți plictisi. Pișcina hotelului va sta la dispoziția dumneavoastră.

Vezi galerie foto

Hotel Bulevard Mamaia

Săli de conferintă

Hotelul dispune de 2 săli de conferințe cu o capacitate de 80, respectiv 150 locuri și sunt dotate cu: mobilier elegant & functional, aer condiționat, videoproiector, sistem audio, microfoane fixe și mobile, ecran cu acționare automată, flipchart, indicator cu laser, TV, acces direct la internet, copiator, terasă.

Vezi galerie foto

Hotel Bulevard Mamaia

Atractii în apropierea hotelului

Atracții în aproprierea hotelului pentru turiștii interesați: Aqua Park, Luna Park, telegondola Mamaia, toate acestea la o distanță de 10 minute de mers pe jos de la hotel.